بر اساس گزارش های رسیده،سران فتنه
همان گونه که چند روز قبل خبرنگار بولتن نیوز پیش بینی کرده بود طبق مشاهدات عینی خبرنگار ما از سطح تهران فتنه گران باز هم مانند سال گذشته مردم را سپر بلای خود کردند و با آوردن تعداد معدودی جوان به صحنه تاکید کردند که ما هنوز زنده هستیم.
گزارش های رسیده از منابع آگاه تاکید می کند که میرحسین موسوی و مهدی کروبی فتنه گرانی که ملت بیش از یک سال است که آنان را از صحنه سیاسی کشور طرد کرده اند در حالی که چند روز قبل با صدور بیانیه ای خطاب به وزیر کشور تقاضای اجتماع مردمی در خیابان آزادی را کرده بودند و در این چند روز بارها بر حضور خود در این اجتماع تاکید کرده بودند و حتی صبح امروز با صدور اطلاعیه ای حضور کفن پوش خود را اعلام کرده بودند امروز حتی از منزل خود هم خارج نشدند.
سایت ضد انقلابی و دروغ پرداز کلمه در مطلبی ادعا کرده که عده ای، اقدام به سرقت دوربین های مدار بسته خانه کروبی کرده اند و دوربین ها را از کار انداخته اند و ادعا کرده که این موضوع به نظام ربط دارد و برخی افراد مانع نصب مجدد دوربین های امنیتی شده اند.
بررسی ها نشان می دهد که اتاق فکر لندن و وابستگان کروبی، تصمیم گرفته اند که از این طریق، شرایطی ایجاد کنند که رفت وآمد افراد مشخص نشود .
سرقت دوربین های مداربسته منزل کروبی، با هدایت وابستگان وی صورت گرفته تا مراقبت های امنیتی نسبت به وی محدود شود و کسانی که رفت و آمد می کنند مشخص نشوند و هر گونه اقدام و عمل آنها معلوم نگردد.
وبلاگ > شکیبا، شهرام - فحش اساساً چیز خوبی است. به نظرم یکی از بهترین اختراعات بشر، فحش است.
هر فحش در واقع مرهمی است بر هزاران درد و زخم پیدا و پنهان. اگر فحش نبود چه سوءقصدها و چه قتلها و چه اعصابخردیهایی که شکل میگرفت و زندگی اجتماعی را با خطرات و مخاطرات روبهرو میساخت، اما فحش آبی است که بر آتشهای خانمانسوزی از این دست ریخته میشود.
فحش انواع و اقسامی دارد که خودتان بهتر بلدید، لذا فقط یکی از آخرین اشکال آن را خدمتتان معرفی میکنم:
مسعود دهنمکی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین گفته است: پیشاپیش میگویم که اگر سیمرغی بردم، آن را به یک فیلم خوب هدیه میکنم و «جدایی نادر از سیمین» (ساخته اصغر فرهادی) فیلم خوبی بود.
به نظر شما مشکل ریشهای دهنمکی با فرهادی چیست که این حرف را درباره او زده است؟
جامعه گل و بلبل
دیروز مطلبی در گروه «جامعه» خبرآنلاین خواندم با این تیتر که «سختیها و مشکلات، زوجها را به هم نزدیکتر میکند» به سرعت خوشحال شدم و خوشحالیام را وسط تحریریه بروز دادم. من معمولاً عادت ندارم خوشحالیام را وسط تحریریه بروز بدهم. فقط عصبانیتم را وسط تحریریه بروز میدهم اما نمیدانم دیروز چرا احوالاتم یکطور خاصی بود، لذا وسط تحریریه بروز دادم.
بحمدالله آمار طلاق در کشور و بالاخص در تهران بسیار بالاست و همین امر نشان میدهد هیچگونه سختی و مشکلی در زندگیها وجود ندارد که زن و شوهرها اینقدر از هم دور میشوند.
تودیع با حال
موضوع با حال همهاش باحال است، اول و وسط و آخر ندارد و یکدست شیرین است و باحال. اول و وسط ماجراهای وزارت راه را که خودتان مستحضرید، میماند آخرش، یعنی جلسه تودیع. رحیمی، معاون اول رئیسجمهوری که سخنران این جلسه بود، گفت: «جای تردید نیست که اکثریت مجلس خواهان ماندگاری آقای بهبهانی در وزارت راه و ترابری بوده و هستند.»
1- چطور ممکن است اکثریت یک جمعی با موضوعی موافق باشند ولی به آن رأی مخالف بدهند؟
2- آیا میدانید که «اکثریت» به آن گروهی میگویند که بیشتر هستند و «اقلیت» به گروه کمتر؟ «موافق» هم یعنی کسی که خواهان چیزی است و «مخالف» یعنی کسی که خواهان آن چیز نیست.
3- آیا آقای رحیمی معتقد است معنای «اکثریت» در تئوری و عمل با هم فرق دارد؟
4- آیا ایشان صحت رأیگیری مجلسیان را زیر سؤال میبرند؟ یعنی معتقدند «اکثریت» موافق وزارت آقای بهبهانی بودهاند اما نتیجه انتخابات چیز دیگری بوده است؟
5- آیا وقت آن نرسیده که ایشان مرزبندیشان را با کسانی که از این حرفها میزنند، مشخص کنند؟
بهبهانی وزیر سابق راه و ترابری و یار همیشگی طنزنویسان: «من به نمایندگان مجلس بیاعتنا نیستم و تمامی آنها روی چشم و قلب و در قلب من هستند.»
1- آیا بهبهانی این جملات را به مناسبت روز جهانی ولنتاین گفته است؟
2- یعنی ممکن است فردا بهبهانی با یک وانت عروسک قلب و خرس کوچولوی قرمزرنگ و شکلاتهایی به شکل قلب برود به مجلس شورا؟
3- فقط باید حواسش باشد که روی کارتها بنویسد: «همیشه در قلب منی» و یک وقت ننویسد «همیشه بر قلب منی» چون در موارد اینچنینی «در» با «بر» فرق میکند. اگر کسی همیشه «بر» قلب آدم باشد که نفس تنگی ایجاد میکند. همیشه «در» قلب بودن است که معنای عشق و لطافت و دوستی و علاقه و مهر و محبت میدهد، یعنی درست همان رابطهای که بین بهبهانی و زاکانی و توکلی و مطهری و سایر نمایندگان مجلس برقرار است.
4- اصلاً به نظر نمیآمد که «قلب» و «چشم» ایشان به اندازه 290 نفر جا داشته باشد. حیف نبود که مردی با این «دید وسیع» و «شرح صدر» از کابینه برود؟
عینک صاحب عکس فوق
عکس فوق این مطلب به هیچوجه متعلق به صدامیزید کافر سابق نیست. بلکه عکس خود بنده است. عینکی که در عکس ملاحظه میفرمایید، دیشب در «کافهخبر» جا مانده بود. رئیس بزرگمان سفارش کرد، عینک را بزنم و با آن عکس بگیرم تا صاحبش پیدا شود. (میبینی برای یک لقمه نان چه کارهای خنکی باید انجام بدهی؟) به هر حال صاحب عینک بیاید نشانی بدهد و عینک را دریافت کند و ما را از بینمکی نجات دهد.
در حالی که انقلابیون مصر آرزوی داشتن رییس جمهوری مانند احمدی نژاد را دارند ، احمد توکلی ، وزیر کار میرحسین موسوی ، با اشاره به اینکه مجلس میتواند به عدم کفایت رئیسجمهور رای دهد و او را عزل کند گفت: در سالهای اخیر شاهد بودهایم که قوه مجریه و در راس آن رئیس دولت از مجلس تمکین نکرده است و مجلس و در راس آن رئیس قوه مقننه هم به خاطر مصالح داخلی و خارجی نظام از قدرت پارلمان برای تمکین کردن دولت از مجلس استفاده نکرده است که البته اگر دولت به این رویه ادامه دهد مجلس از قدرتش برای ملزم کردن آن استفاده خواهد کرد! |
احمد توکلی در گفتگو با یکی از سایتهای حامی سران فتنه با توجیه دیکتاتوری پارلمانی گفت: مجلس و نمایندگان آن میتوانند همه وزراء را بدون رضایت رئیسجمهور استیضاح کنند.
وزیر کار میرحسین موسوی تاکید کرد: بر اساس اصول پارلمانی و قانون اساسی جمهوری اسلامی مجلس میتواند به عدم کفایت رئیسجمهور رای دهد و او را عزل کند چرا که خود رئیسجمهور به عنوان یک فرد در معرض خطا قرار دارد و به همین خاطر قانون اساسی اثبات عدم کفایت رئیسجمهور را برای مجلس مجاز کرده است تا در صورت رای مجلس به عدم کفایت رئیسجمهور رهبری حکم نهایی را صادر کنند.
وی تاکید کرد: اما عکس این قضیه یعنی حذف مجلس برای رئیسجمهور یا قوه مجریه امکانپذیر نیست پس به همین دلیل میتوان گفت که تفوق مجلس بر قوه مجریه شناخته شده و محرز است.
توکلی در ادامه گفت: به عقیده من تفوق قوه مقننه بر قوه مجریه بسیار آشکار است.
وزیر کار میرحسین موسوی با مطرح کردن این سئوال که آیا در راس امور بودن مجلس واقعی است یا نه ؟ ادامه داد: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد بودهایم که قوه مجریه و در راس آن رئیس دولت از مجلس تمکین نکرده است و مجلس و در راس آن رئیس قوه مقننه هم به خاطر مصالح داخلی و خارجی نظام از قدرت پارلمان برای تمکین کردن دولت از مجلس استفاده نکرده است که البته اگر دولت به این رویه ادامه دهد مجلس از قدرتش برای ملزم کردن آن استفاده خواهد کرد.
گزارش های ما از فضای سایبری و رصد سایت های ضد انقلاب و سبزها حاکی از این امر است که این سانیدس خوران به شدت مشغول راهپیمایی کردن از پشت کامپیوتر خود هستند!
این خبرها در حالی است که خبرنگار بولتن نیوز از سطح شهر تهران جوی آرام گزارش می کند. اگر چه تجمعی از سبزها در حدود 50 نفر در میدان صادقیه شکل گرفته است اما به نظر می رسد که خیلی زود پراکنده شوند.